hello world!
Published: 2 maart 2016

FitAssen in het Gezinsblad

Op woensdag 2 maart 2016 staat er een artikel over Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen in het Gezinsblad.

Afgelopen donderdag werd ik geïnterviewd en kon ik vertellen over mijn vak en praktijk. Dat heb ik met veel liefde gedaan en ik hoop dat mensen na het lezen hiervan inzien hoe belangrijk het is om verantwoord om te gaan met voeding. Ook bewegen is een onderdeel van een gezonde leefstijl, maar helaas wordt dat vaak vergeten.

Het was een leuke ervaring om mijn verhaal te kunnen doen aan zo een grootschalige krant. Het artikel is ook online te lezen. Om direct naar het artikel te gaan klik op Het Gezinsblad en u wordt direct omgeleid naar de desbetreffende pagina.

 

Heb jij ook hulp nodig bij je dieet

Ga dit niet alleen aan
Maak een afspraak
KWALITEITSGEREGISTREERD tot 06-01-2024L. Kesojan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram