Het is vandaag 1 juli, de dag dat FitAssen 5 jaar bestaat. VIJF JAAR! De tijd is onwijs voorbij gevlogen en ik wil jullie graag meenemen door de jaren heen.

Op 01 juli 2014 richtte ik ambitieus mijn praktijk op; met als doel om cliĆ«nten aan huis te bezoeken. De achterliggende gedachte daarvan was, datĀ ikĀ graag alle mensen wil helpen. Denkend daarbij aan ouderen, die moeilijk ter been zijn of niet over de middelen beschikken om op afspraken te komen. Ook voor mensen die geen tijd hebben i.v.m. privĆ©Ā omstandigheden, zoals kleine kinderen, zieke partner etc.

Vanaf december 2014 kreeg ik echter mijn eerste locatie in Assen aan Oranjestraat 120 in samenwerking met Fysio PFP. Daaruit begon ik steeds verder uitbreiden. Al gauw had ik in 2015 nog een locatie bij Fysio PFP aan de Nieuweweg 25 in Groningen. Later opende Fysio PFP nog een locatie aan de Orionlaan 4 in Groningen en ook daar kreeg ik een locatie bij.

In september 2017 heb ik mij gespecialiseerd in kindervoeding en kinderdiƫtetiek. Sindsdien ben ik het samenwerking aangegaan met het Eetteam Groningen in Beijum en ben ik ook als kinderdiƫtiste werkzaam.

Vanaf oktober 2018 is FitAssen aangesloten bij de ketenzorg in de provincie Drenthe!

In januari 2019 heb ik mijn registratie bij de Kwaliteitsregister Paramedici succesvol verlengt voor de komende 5 jaar.

Ik hoop nog vele mooie jaren te kunnen maken met de praktijk waarbij ik veel meer mensen kan helpen met gezonde voeding en een gezonde leefstijl!