hello world!
Published: 1 juli 2019

Hieperdepiep HOERA!!! FitAssen bestaat 5 jaar!ūüéČ

Het is vandaag 1 juli, de dag dat FitAssen 5 jaar bestaat. VIJF JAAR! De tijd is onwijs voorbij gevlogen en ik wil jullie graag meenemen door de jaren heen.

Op 01 juli 2014 richtte ik ambitieus mijn praktijk op; met als doel om cli√ęnten aan huis te bezoeken. De achterliggende gedachte daarvan was, dat¬†ik¬†graag alle mensen wil helpen. Denkend daarbij aan ouderen, die moeilijk ter been zijn of niet over de middelen beschikken om op afspraken te komen. Ook voor mensen die geen tijd hebben i.v.m. priv√©¬†omstandigheden, zoals kleine kinderen, zieke partner etc.

Vanaf december 2014 kreeg ik echter mijn eerste locatie in Assen aan Oranjestraat 120 in samenwerking met Fysio PFP. Daaruit begon ik steeds verder uitbreiden. Al gauw had ik in 2015 nog een locatie bij Fysio PFP aan de Nieuweweg 25 in Groningen. Later opende Fysio PFP nog een locatie aan de Orionlaan 4 in Groningen en ook daar kreeg ik een locatie bij.

In september 2017 heb ik mij gespecialiseerd in kindervoeding en kinderdi√ętetiek. Sindsdien ben ik het samenwerking aangegaan met het Eetteam Groningen in Beijum en ben ik ook als kinderdi√ętiste werkzaam.

Vanaf oktober 2018 is FitAssen aangesloten bij de ketenzorg in de provincie Drenthe!

In januari 2019 heb ik mijn registratie bij de Kwaliteitsregister Paramedici succesvol verlengt voor de komende 5 jaar.

Ik hoop nog vele mooie jaren te kunnen maken met de praktijk waarbij ik veel meer mensen kan helpen met gezonde voeding en een gezonde leefstijl!

Heb jij ook hulp nodig bij je dieet

Ga dit niet alleen aan
Maak een afspraak
KWALITEITSGEREGISTREERD tot 06-01-2024L. Kesojan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram