hello world!
Published: 21 augustus 2017

Kinderdiëtiste in spe

Nog slechts 2,5 weken en dan mag ik beginnen aan de opleiding Kindervoeding en Kinderdiëtetiek aan de HAN in Nijmegen. De opleiding duurt 4 maanden en daarna mag ik mij officieel "Kinderdiëtiste" noemen.

De opleiding is bedoeld voor alle kleintjes, pubers en tieners tot 18 jaar.

Ik kijk heel erg uit naar deze opleiding en kan niet wachten totdat ik kinderen van 0-18 kan begeleide op het gebied van voeding en dieet.  Het is even wennen om weer een studie te volgen maar het is zeker een hartstikke leuke uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen en mijn doelgroep te verbreden.

Maar er is veel meer goed nieuws voor FitAssen! En daar wil ik nog even geheimzinnig over doen... 😉

Ondertussen is FitAssen gewoon bereikbaar en gaan alle afspraken en consulten door.

Heb jij ook hulp nodig bij je dieet

Ga dit niet alleen aan
Maak een afspraak
KWALITEITSGEREGISTREERD tot 06-01-2024L. Kesojan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram