Eiwitrijk en koolhydraatarm.

Ingrediënten:

2 el vloeibare bak-  en braad (Croma, Zeeuwse meisje, Blue Band, Becel of eigen merk supermarkt )

5 middelgrote tomaten

1 grote paprika

3 eieren

Verse dille

Mespunt zout

Peper op smaak

 

Bereidingswijze:

1. Verhit 2 el vloeibare bak- en braadproduct in de koekenpan.

2. Ondertussen was je de tomaten en de paprika en snij ze in plakjes.

3. Bak de tomaten 2 minuten en voeg de paprika toe. Bak daarna nog 1-2 minuten door totdat ze gaar zijn.

4. Ondertussen klop 3 eieren en breng op smaak met iets zout en peper.

5. Doe de geklopte eieren over de tomaten en de paprika en laat het ei goed gaar worden.

6. Als laatst voeg je nog fijngehakte verse dille voor de extra smaak.

 

Tip:

Wil je graag dat het ei goed gaar wordt maar mooi blijft om te serveren? Dan kan omdraaien funest zijn voor je omelet. Dek dan de koekenpan af met een deksel.