Over FitAssen

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Lia Kesojan en woon in Assen. In februari 2014 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hanzehogeschool te Groningen. Gedurende mijn stage heb ik ervaring opgedaan met ouderen, jongeren en sportende mensen. In 2017 heb ik de studie ‘Kinderdiëtetiek en kindervoeding’ aan de HAN in Nijmegen gedaan en heb mij als kinderdiëtiste geprofileerd. Hierdoor kan ik mensen in alle leeftijdscategorieën van dienst zijn.

Per 1 juli 2014 ben ik gestart met een eigen onderneming. De achterliggende gedachte daarvan is, dat ik graag alle mensen wil helpen. Ik denk daarbij aan ouderen, die moeilijk ter been zijn of niet over de middelen beschikken om op afspraken te komen. Ook voor mensen die geen tijd hebben i.v.m. privé omstandigheden, zoals kleine kinderen, zieke partner etc. Hiervoor is FitAssen de oplossing. FitAssen heeft meerdere locaties in Assen en Groningen. Daarnaast bezoek ik mijn cliënten ook thuis of eventueel op het werk. Mocht u een consult online wensen is dat bij FitAssen ook geen probleem.

Sinds september 2017 versterk ik het ‘Eetteam‘ in Beijum Groningen en vanaf oktober 2018 ben ik aangesloten bij de ketenzorg.

Is bij uw zorginstelling of zelfstandige praktijk een van uw diëtisten ziek, op vakantie of met zwangerschapsverlof, dan heeft FitAssen hiervoor de oplossing. U kunt mij hiervoor inhuren.

Daarnaast ben ik ook een groepslesinstructrice en fitnessinstructrice. Ik beschik over de nodige certificaten en heb al jaren ervaring met lesgeven. Mijn passie bestaat uit twee delen gezonde voeding en beweging. Deze twee componenten zijn onmisbaar in het behalen van resultaten en een gezonde leefstijl.
Lid van NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten)
Lid van DDV (De Drentse Diëtisten Vereniging)
Aangesloten bij HZD (Huisartsenzorg Drenthe)

Heb jij ook hulp nodig bij je dieet

Ga dit niet alleen aan
Maak een afspraak
KWALITEITSGEREGISTREERD tot 06-01-2024L. Kesojan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram