hello world!
Published: 27 juli 2015

Zorgeloos op vakantie

Hoog tijd om te genieten van een heerlijke vakantie. Toch brengt ook vakantie nodige stres mee. Er moet veel geregeld worden en je wilt natuurlijk zorgen dat het allemaal zo goed mogelijk verloopt.
Hierbij een aantal handige tips om je vakantie zo fijn mogelijk te maken.

1. Geniet van alles wat je doet, eet of drinkt ( evt. met mate als het gaat om ongezonde voedingsmiddelen).

2. Stres niet als het niet lukt om grenzen te stellen. De wereld vergaat niet als je paar dagen of weken je niet aan de voedingsadviezen kunt houden. Als de vakantie voorbij is kan je weer volop tegenaan en ben je ook nog gemotiveerd omdat je volop van je vakantie hebt genoten.

3. Probeer tijdens je vakantie ook fysieke activiteiten te doen zoals zwemmen, fietsen, (beach)volleyballen, badminton, voetbal, wandelen etc.

4. In het buienland gebruik het liefst drinken ( water, fris, mineraalwater) uit flesjes en neem geen ijsklontjes. Daarmee kun je voorkomen dat je een voedselinfectie of voedselvergiftiging oploopt. Ook met kopen van eten, let goed op of het een nette en hygiënische zaak is. Soms kun je dat helaas niet voorkomen, mocht het toch gebeuren dan probeer veel te drinken om uitdroging te voorkomen. Bij twijfel ga altijd naar de arts.

5. Ben je in een zonnige land waar je eindelijk heel wat vitamine D kunt krijgen, dan is dat erg mooi maar vergeet vooral niet je in te smeren. Bij twijfel over welke factor je moet gebruiken raadpleeg een huidtherapeut of de (huis)arts.

Wens iedereen een hele fijne vakantie toe!

Geniet ervan, want je hebt het verdient!

Heb jij ook hulp nodig bij je dieet

Ga dit niet alleen aan
Maak een afspraak
KWALITEITSGEREGISTREERD tot 06-01-2024L. Kesojan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram